Byggfirma & Byggföretag från Norrtälje

D Karlsson Bygg i Roslagen AB är ett nystartat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, ROT-jobb, totalentreprenader samt fönstermontering.

Byggentreprenör i Norrtälje

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Roslagen och norra Stockholm med omnejd. Vi utför gärna projekt lokalt och utfört flera arbeten i; Östhamra, Simlom, Långgarn, Upplunda, Skjulsta, Roslagen, Narven, Nodsta, Kragsta, Grovsta, Penningby, Södersvik, Baltora, Röksta och Estuna Socke. 

Totalrenoveringar & Köksbyten i Rimbo Roslagen

D Karlsson Bygg i Roslagen AB utför helhetsåtaganden som Totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett stort etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Byggarbeten & Hantverkstjänster vi utför

  • ROT-Jobb: Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad
  • Nybyggnader och Byggnationer av Lösvirkeshus, Garage, Friggebodar m.m
  • Köksrenoveringar
  • Badrumsrenoveringar och Kakelsättning
  • Takarbeten & takrenoveringar
  • Golvläggning
  • Fönstermontering & Fönsterbyten
  • Snickeri
  • Måleri 

Aktiva i Lofsdalen, Vemdalen & Norrtälje

Byggföretaget hjälper och utför även byggtjänster ute i Norrtälje, Lofsdalen och Vemdalen. Våra snickare har hus i dessa trakter och tar gärna åt sig jobb i denna regioner, beroende på säsongen.

Byggare med lång erfarenhet – Skärgården

D Karlsson Bygg i Roslagen AB är med i proffsbyggare.se och fönsterproffs.se. Vi har även våtrumsutbildning från BKR, Byggkeramiskarådet. Vid höghöjds och takentreprenad har vi branschenlig utbildning inom fallskydd och höga höjder.

Kakelsättning & Badrumsrenoveringar Ljustersö

Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget vid nästa renovering

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. 

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov & adress