Renovering & Ombyggnad Förråd, Friggebod till Lägenhet, Bostadsyta i Norrtälje, Roslagen Stockholm


Är du en fastighetsägare som vill öka värdet per kvadratmeter i en fastighet du äger? Då kan det vara läge att göra en översyn av fastighetens förrådsytor. Oanvända förråd gagnar ingen utan får förstås ett syfte om de istället konverteras till bostäder. Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag som kan ge dig en helhetslösning för ombyggnationen.

En skicklig byggentreprenör med ett stort kontaktnät


Vi har sedan tidigare genomfört många projekt av det här slaget och vet vad som krävs. Med effektiv projektsamordning ser vi till att konverteringen flyter på kostnadseffektivt. Som totalentreprenör kan vi ta hand om alla delar av arbetet: snickeri, måleri, tapetsering, golvläggning med mera. Vi har utöver det pålitliga samarbetspartners inom el, avlopp och VVS.

Förrådskonverteringar enligt dina specifikationer i hela Stockholmsområdet


Vi bygger moderna och trivsamma lägenheter åt kunder i och runt Stockholm. Som exempel kan vi nämna att vi har referensprojekt i till exempel Norrtälje, Rimbo, Roslagen, Åkersberga, Östhammar, Hallstavik m.m. Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar hör till de kundgrupper vi jobbat åt mest i det här avseendet, men alla kunder är välkomna att höra av sig.

Hur ska dina lägenheter se ut?


Hör av dig och berätta! Inom kort återkopplar vi till dig med en gratis offert.

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *