Måla fasad i Roslagen, Norrtälje & Stockholm


Vi är målarfirman som kan hjälpa dig med fasadmålningen. Vi tar oss an måleriuppdrag i hela regionen runt Roslagen och Norrtälje vilket inkluderar orter som exempelvis Rimbo, Rånäs, Knutby och Uppsala. Vi har många års erfarenhet och mängder av lyckade kundprojekt i bagaget. Vi ger dig bra priser och hög kvalitet i utförandet.

En serviceorienterad målarfirma för din fasadmålning


Du väljer kulörer och våra yrkesskickliga målare gör jobbet. Vi har egen byggställning och ett arbetslag bestående av målare med många års erfarenhet av att måla husfasader.

 • Skrapning
 • Fasadtvätt
 • Putsning
 • Fasadmålning

Måla fasaden hemma billigare med rotavdraget


Som privat beställare har du rätt att utnyttja rotavdraget om det är så att du anlitar oss för att måla fasaden på din privatägda bostad. Rotavdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor på ett år, eller totalt upp till 30 procent av kostnaden för fasadmålningen. Hör av dig till Skatteverket för att få mer information.

Vad kostar en fasadmålning i Roslagen/Norrtälje?


Det får du reda på om du kontaktar oss med en förfrågan. Presentera dina önskemål för oss så tar vi fram en offert som du får av oss utan kostnad och utan att du förbinder dig till någonting. Välkommen!

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *