Husproduktion i Norrtälje, Norra Stockholm


Har ni planer på att bygga hus? Det kräver mycket planering och det gäller att hitta rätt byggentreprenör för projektet. Vi på Vi har många års erfarenhet av husbyggnation och hjälper er gärna genom resan. Vi arbetar gärna projekt lokalt och är aktiva i bl.a. Norrtälje, Brottby, Åkersberga, Vallentuna, Täby, Danderyd & Stockholms Skärgård.

Om ni vill ha ett kostnadsfritt Offert-förslag, lämna gärna ett meddelande i formuläret till höger!

Våra byggnationer


 • Totalentreprenad inom husproduktion
 • Attefallshus
 • Lösvirkeshus
 • Cykelförråd & Garage
 • Gjutning av husgrunder

Totalentreprenad inom husbygge


Vi utför helst sina projekt som totalentreprenör där vi sammanställer alla hantverkare som projektledare. Efter många år i byggbranschen har vi ett stort etablerat kontaktnät av professionella yrkesproffs som vi samarbetar regelbundet med.

Vi konstruerar även villor i Skärgården


Vi är framförallt duktiga på att hjälpa privatpersoner ute i Stockholms Skärgård med konstruktion av sommarstugor eller landställen. Vi har en större skärgårdsbåt som vi använder för att leverera byggmaterial och utrustning. 

Specialister inom lösvirkeshus


Företagets specialitet är nyproduktion av lösvirkeshus där vår arkitekt sammanspelar med våra kunder och ritar upp ert drömhus. Fördelen med lösvirkeshus är att det finns större möjlighet för skräddarsydda byggnationer.

Mejla oss på: snickare@byggfirma-norrtalje.se så kontaktar vi er hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *