Vill du bygga farstukvist runt Norrtälje, Roslagen, Bergshamra, Östhammar?


Letar du efter en duktig byggentreprenör som kan bygga den farstukvist du önskar dig? Du har hittat rätt! Vi är en serviceorienterad och tillgänglig firma som arbetar kundnära. Vi har lång erfarenhet av att genomföra lyckade renoveringsprojekt – och hoppas att ditt ska bli nästa i raden!

Låt oss skapa den farstukvist du önskar


Har farstukvisten på din villa skadats eller försvunnit under årens lopp? Vi kan återställa den och göra att huset åter blir som det en gång var tänkt. Finns det inte bilder eller annan dokumentation sparad kan vi skapa en tidstypisk farstukvist, som kommer uppfylla samma funktion både vad gäller de estetiska aspekterna och de praktiska.

Behöver du totalentreprenad?


 • delar av arbetet eller totalentreprenad – utifrån dina behov
 • vi står för planering, samordning av arbetsinsatser och projektledning
 • vårt stora kontaktnät innehåller specialister av alla slag, till exempel inglasningsfirma, altansnickare, trallbyggare, terrassbyggare, balkongbyggare, experter på el, vvs, grävarbete, måleri

ROT-avdraget gäller!


Har du ett arbete du vill få utfört, men är osäker på om priset passar dig? Oavsett om arbetet ska göras i Roslagen, Norrtälje, Blidö, Yxlan, Väddö, Rimbo, Östhammar, Hallstavik, Bergshamra eller övriga Bergslagen eller någon annanstans i Norra Stockholm, kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss som privatperson!

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *