Bygga attefallshus i Roslagen, Norrtälje & Stockholm


Vill du ha hjälp med att bygga ett attefallshus i Roslagen? Då är vi rätt företag för jobbet. Vi är byggfirma med många års erfarenhet som hittills under vår verksamma tid hjälpt kunder i bland annat Edsbro, Älmsta och Almunge. Vi bygger attefallshus utifrån byggsats eller arkitektritning. Vi tar gärna fram en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål.

Låt en expert bygga ditt attefallshus


Vill du ha ett attefallshus som kan fungera som en komplementbostad? Kanske en så kallad “bolundare” på 30 kvadratmeter komplett med ett loft för att få mer yta för trädgårdsutrustning och andra verktyg? Oavsett dina önskemål så bygger vi ditt attefallshus från start till nyckelfärdig konstruktion. Av oss får du totalentreprenad vilket innebär att vi tar hand om allt inklusive att vi drar in el och vatten om du så önskar.

Vi ger dig en offert helt utan kostnad


Vad kostar det att bygga ett attefallshus i Roslagen/Norrtälje? Det beror förstås helt och hållet på vilka önskemål du har. Du är välkommen att kontakta oss så pratar vi om hur ditt attefallshus ska byggas. Efter avslutat samtal tar vi fram en offert och vi återkopplar med den så snabbt vi kan – vanligtvis inom två dygn.

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *