Asfaltering & Beläggningsarbeten i Norrtälje Roslagen i Stockholm


Vi är ett litet men skickligt företag som hjälper till bland annat med asfalteringar. Grunden för väl utförd asfaltering läggs med god planering och gediget förarbete. Med vår expertis inom området får du en asfalterad yta som håller för många år framöver.

Skräddarsydd asfaltentreprenad


Varför ska du betala mer än nödvändigt för din asfaltentreprenad? När du anlitar oss tar vi fram en skräddarsydd lösning där asfaltsblandningen anpassas till ytan som ska asfalteras. Ju hårdare belastning den kommer utsättas för, desto hårdare behöver blandningen vara. Vi hjälper till vid asfaltering av bland annat:

 • Parkeringsplatser
 • Vägarbeten
 • Uppfarter
 • Lagning av potthål
 • Industritomter
 • Villatomter

Din asfaltentreprenör för Södermalm & Liljeholmen


Vi genomför alla asfaltentreprenader så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt utan att göra avkall på kvaliteten. Vi inleder med att mäta upp området som ska asfalteras och genomför sedan schaktning. Beroende på hur förutsättningarna ser ut kan tidsåtgången för detta variera, exempelvis om det finns rör eller ledningar under ytan som ska asfalteras.

Begär ut en kostnadsfri offert redan idag


Du får reda på vad din asfaltentreprenad skulle kosta dig genom att höra av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig. Välkommen!

Kontakta oss för kostnadsfritt Offert-förslag


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *